AFDRUK

Verantwoordelijke overeenkomstig § 5 TMG:

euroCORN GmbH
Marcus Siemens
Hochstraße 4
41749 Viersen

Telefoon: +49 2162 91 98 98 – 0
Fax: +49 2162 91 98 98 – 9
E-mail: info[at]eurocorn.de
Web: www.eurocorn.de

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCw9gbR4ZmV-j1VOm9FcepRA 

Platform van de EU-commissie voor onlinegeschillenbeslechting: www.ec.europa.eu/consumers/odr

Inhoudelijk verantwoordelijke overeenkomstig § 55 Abs. 2 RStV is Marcus Siemens.

Beheerder: Marcus Siemens

Bevoegde rechtbank:
AG Kleve HRB 8269
Belastingnr.: 119/5706/0479
Btw-nr.: DE 250 087 211

Bezwaar tegen commerciële e-mails
Het is niet toegestaan om de door ons in het kader van de impressumverplichting gepubliceerde contactgegevens te gebruiken voor het verzenden van ongevraagde reclame en informatie. De website-exploitant behoudt zich het recht voor om juridische stappen te ondernemen in geval van ongevraagde reclame, met name in het geval van spammail.

Auteursrecht
De door de exploitant van deze website opgestelde inhoud en werken op deze site zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding en ieder vorm van gebruik die de begrenzingen van het auteursrecht overschrijden, is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van de verantwoordelijke. Voor zover deze website inhoud bevat die niet door de exploitant van de website is vervaardigd, dient rekening te worden gehouden met de auteursrechten van derden en dergelijke inhoud wordt als zodanig gekenmerkt. Indien u een inbreuk op het auteursrecht constateert, verzoeken we u vriendelijk dit ons te melden. Nadat is vastgesteld dat sprake is van een wettelijke schending, wordt de betreffende inhoud onverwijld verwijderd.

Aansprakelijkheid
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. De inhoud van de website waarnaar de links verwijzen valt onder de verantwoordelijkheid van de desbetreffende exploitant.